Liedje opnemen en weer een nieuwe editie van de voorspeelmiddag

 

 

Liedje opnemen:

Ik ga in de komende weken voor de kerstvakantie met elke leerling tijdens de les een liedje opnemen in zijn studio. Voor mijn leerlingen in Naarden/Muiden/Muiderberg zal dat bij hen thuis gebeuren.

Afgezien van het feit dat het natuurlijk heel erg leuk is om je saxofoon professioneel op te laten nemen, is het ook een hele goede oefening. Alle nummers zal ik verzamelen en komen op één cd, die iedereen zal krijgen.

Het is belangrijk dat elke leerling een nummer kiest waar hij of zij zich goed bij voelt om te spelen. Zo zorg je voor de leukste ervaring en krijg je het mooiste eindresultaat.

 

Voorspeelmiddag – zondag 10 januari 2016:

Voorgaande jaren hadden we, uiteraard mede dankzij vele leerlingen, hele geslaagde edities van de voorspeelmiddag. Dus hoog tijd voor een nieuwe editie!

Doordat er nieuwe leerlingen in deze periode (augustus 2015 – januari 2016) zijn ingestroomd en een aantal leerlingen dit schooljaar is gestart op de middelbare school, met alle drukte van dien, hebben we de voorspeelmiddag opgeschoven richting het einde van deze periode. Zo krijgt iedereen de kans om mee te doen met de voorspeelmiddag.

 

Datum: Zondagmiddag 10 januari 2016

Locatie: Vereniging Artishock, Steenhoffstraat 46a in Soest

 

Op die middag is het de bedoeling dat de leerling het nummer speelt dat hij of zij binnenkort op gaat nemen tijdens de les, begeleid door een cd of samen met iemand.

Het wordt dus eigenlijk een soort cd-presentatie, maar dan van een cd die iedere leerling dan al in z’n bezit heeft :-).

 

De film van de vorige editie bekijken? Klik hier