Stormvogel Kwant Vrolijk Lieberom

 

VRIJDAG 29 AUGUSTUS

Groote Plein Weesp 14-17u SLUIS & BRUGGEN FEEST (gratis)

 

Een bijzonder trio, dat elke kans aangrijpt om samen te ’swingen & grooven’. Uitgangspunt is eigen nummers naast klassiekers uit het repertoire van Miles Davis en Herbie Hancock. Het trio nodigt bijzondere gastspelers uit de top van de Nederlandse muziek, voor 180 minuten bruisende fusion, vol energieke bezieling en avontuurlijke spontaniteit. Tijdens het Sluis- en Bruggenfeest in Weesp krijgt het trio gezelschap van een bijzondere gastspeler, saxofonist Peter Lieberom.

 

Peter Lieberom geldt als een van de toppers van de Nederlandse rietblazerij. Hij werkte met artiesten als Second Vision, Ten Sharp, Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer. Ook in jazz is hij actief gebleven. Met zijn Baarnse jeugdvriend Stormvogel bespeelt hij regelmatig de clubs in de regio Gooi & Eemland.

 

Toetsenist Stormvogel speelde in uiteenlopende stijlen van jazz, werkte met Lucas van Merwijk & Theodossi Spassov, Tineke Postma, Rob van den Broeck, Eef Albers, en zijn eigen band Alter Ego met internationale gastspelers als Niladri Kumar en Tommy Smith.

 

Phaedra Kwant reist over de wereld met haar eigen band ’Phaedra’ en artiesten als Saskia Laroo, Beets Brothers en Mike del Ferro. Behalve als jazzbassiste, vocaliste en songwriter, is zij bekend van pop & theater: Veldhuis & Kemper, Hans Vermeulen, Krystl en Mc Chicks.

 

Slagwerker Jeroen Vrolijk is eveneens veelgevraagd in jazz, pop en de televisiewereld. Met zijn eigen band New Morning werkte hij in New York met Amerikaanse gastspelers als Oz Noy en Reggie Washington.